Over mij

 

Hoi hoi!

Leuk dat je komt kijken op mijn blog. Mijn naam is Kelly van de Ven en ik heb een passie voor harmonisch en evenwichtig gebouwde paarden. 

Ik schrijf over van alles wat met paarden te maken heeft en wat binnen mijn visie past en wil dit ook graag overbrengen op anderen die ervan willen leren.

Ik hou ervan hoe paarden je een spiegel voor kunnen houden en hoe ze je belangrijke levenslessen kunnen leren als je er voor open staat. Let’s go is een van mijn paarden en hij is hier dan ook meester in. Mijn andere paard is sinds November 2019 bij mij en haar naam is Bucephala. Ze is een 13 jarige merrie van Perfectum x Aristos en we verwachten begin juli 2021 een tweede veulen van haar en de hengst Stargos VDL (Stakkato gold x Conthargos).

Bucephala

Het eerste veulen wat bij mij is geboren uit Bucephala is van de hengst Rivant B en haar naam is Bellona. Ze staat op de foto hierboven in het midden.
Bucephala (fokker: Karel de Lange) en Bellona zijn het toonbeeld van evenwichtig gebouwde paarden en zijn volledig gefokt volgens de richtlijnen van het EASP stamboek.

Naast dat ik graag schrijf/fotografeer en rijd heb ik ook een passie voor de paardenfokkerij en met name voor het evenwichtsmodel. Je kunt hier ook een blog over vinden in de blog sectie: https://www.gepaardmetkelly.nl/het-evenwichtsmodel/

Ook staat paardenwelzijn bij mij hoog in het vaandel en dat gaat verder dan alleen goed voer en een veilige omgeving. Mentaal welzijn vind ik een vereiste. Ik hoor graag je reactie en vind het interessant om jouw input te horen over de verschillende topics.

Organiseer je een interessante clinic of evenement en wil je er graag een blog en fotografie aan wijden? Neem dan contact met mij op via mijn werk https://www.gepaardmetkelly.nl/mijn-werk/

Tot snel!
Liefs Kelly